Rotary Club Aruba druk met voorbereidingen Fiesta Rotaria 2017

Rotary Club Aruba druk met voorbereidingen Fiesta Rotaria 2017

Posted on 03/20/2017 1:01 pm AST | Updated on 03/20/2017 1:02 pm AST

ORANJESTAD – De leden van de Rotary Club Aruba zijn druk in de weer met de voorbereidingen van het populaire Fiesta Rotaria, dat dit jaar op 2 april a.s. wordt gehouden op de parkeerplaats van het Guillermo Trinidad-stadion. De deuren gaan die dag om 10 uur ’s morgens open en net als de voorgaande jaren wordt er al direct vanaf de opening grote belangstelling verwacht. Er zullen verschillende stands zijn waar de bezoekers goederen tegen een aantrekkelijke prijs kunnen kopen. Tot het aanbod behoren onder meer “hardware”, huishoudelijke artikelen, computerbenodigdheden, electronica en planten. Ook zijn er stands met etenswaren, boeken, juwelen en kleding. Voor elk wat wils dus. De vrijwilligers en leden van Rotary Club of Aruba staan die dag voor u klaar.

Naast de verkoopkraampjes is er een aparte afdeling voor kinderen met verschillende activiteiten, waaronder een variatie aan dino jumps. Het geluk kan worden beproefd bij het “wheel of fortune”, waar tegen een aantrekkelijke prijs kan worden meegedongen naar mooie prijzen. Natuurlijk zullen de bar en keuken goed voorzien zijn. Zoals elk jaar heeft de Rotaract Club of Aruba een kraampje met “Aruban Delights”, waaronder sanger yena (bloedworst), pastechi, kroket en zoete lekkernijen, zoals gebak, batido’s en limonade.

De Fiesta Rotaria duurt tot 6 uur ’s middags. Gedurende de dag zijn er verschillende optredens, waaronder van Le Groove, Buleria en D’-Licious.

Aan het einde van de Fiesta Rotaria wordt de trekking gehouden van de bekende loterij, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Tickets zijn te koop voor 25 florin. Tot de 12 mooie prijzen behoort een splinternieuwe Suzuki Gran Vitara. Loten zijn nu al te koop bij de leden van de Rotary.

Volgens voorzitter Stanley Looman gaan de voorbereidingen erg goed en hij nodigt de Arubaanse gemeenschap van harte uit het Fiesta Rotaria te bezoeken.

Voor de Rotary is dit het belangrijkste evenement om fondsen te werven, die daarna onder verschillende organisaties en stichtingen worden verdeeld.

 

 • Minister Croes hedenochtend aangehouden

  Minister Croes hedenochtend aangehouden

  ORANJESTAD - Onder leiding van het Openbaar Ministerie wordt door de Landsrecherche (LR), in samenwerking met het Recherche Samenwerkingsteam (RST) en het Korps Politie Aruba (KPA) sinds enige tijd onderzoek gedaan naar mogelijke gevallen van ambtelijke omkoping. Het onderzoek heeft codenaam Ibis.

 • Hulanda: Biaha pa Venezuela solamente si ta necesario

  Hulanda: Biaha pa Venezuela solamente si ta necesario

  DEN HAAG – E situacion di pais bisiña no ta mucho bon y ta birando pior. Gobierno di Reino Hulandes mientrastanto a ripiti nan conseho di biahe pa Venezuela awe. “Biaha pa Venezuela solamente si ta necesario”, e mensahe principal ta. Esey ta nifica cu no pa vacacion sino pa otro asuntonan cu solamente ta necesario. Segun gobierno, e situacion politico den e pais Venezolano ta tenso. Y sigur despues di e resultado di eleccion di dia 30 di juli ultimo. “E expectativa ta cu e protestanan lo continua y cu tin chens grandi cu lo actua contra esaki cu forsa. Evita demostracion”, e conseho ta sigui bisa.

 • CBA: Consumentenvertrouwen daalt in eerste kwartaal van 2017

  CBA: Consumentenvertrouwen daalt in eerste kwartaal van 2017

  ORANJESTAD - Het consumentenvertrouwen is in het eerste kwartaal van 2017 licht gedaald volgens de meest recente uitkomst van de Consumer Confidence Survey (CCS) van de Centrale Bank van Aruba (CBA). De index consumentenvertrouwen kwam uit op 96,0 in het eerste kwartaal van 2017, een daling van 0,1 indexpunt in vergelijking met het voorgaande kwartaal (zie grafiek 1). De index consumentenvertrouwen bleef voor het derde opeenvolgende kwartaal rond de 96 punten, indicatief voor een aanhoudende negatieve consumentenstemming.

 • PPA/UPP levert lijst in met 20 kandidaten

  PPA/UPP levert lijst in met 20 kandidaten

  ORANJESTAD - Aangezien de twee partijen PPA en UPP deze week besloten om te fuseren, was het tot en met het laatste moment onbekend hoe laat de nieuw gevormde partij haar kandidatenlijst vandaag zou inleveren. Uiteindelijk koos de partij voor het tijdstip 13:30 uur, de tijd waarop normaal PPA zijn lijst moest indienen.

 • RAIZ wil nieuwe vorm van politiek laten zien

  RAIZ wil nieuwe vorm van politiek laten zien

  ORANJESTAD - De in juni gelanceerde partij RAIZ, die de slogan 'Sembrando Futuro' hanteert, gaat met vijf kandidaten de verkiezingen van 22 september in. Ursell Arends betreft de partijleider en staat dus op nummer 1 van de lijst. Op nummer 2 staat mede-oprichter Tai Foo Lee en op nummer 3 staat Liliana Erasmus die veel kennis heeft op het gebied van natuur, maakt de partijleider duidelijk. Op 4 staat Raymond Kamperveen, fiscaal econoom en nummer 5  betreft de 'lijstduwer' van het stel, namelijk Liset Gomez. 

 • ABO telt 10 leden op de kieslijst

  ABO telt 10 leden op de kieslijst

  ORANJESTAD - De in 2014 opgerichte partij in ABO, die volgens eigen zeggen streeft naar een 'harmonieuze samenleving' , telt 10 leden op de kieslijst. Dat bleek vanochtend toen zij tussen 12:30 uur en 13:00 uur hun kandidatenlijst indiende bij de Electorale Raad. Op nummer 1 staat partijleider Elton Leonard Lioe-A-Tjam, gevolgd door Yosmar Yovanca Maduro op nummer 2. De rest van de lijst bestaat uit 3: Leonardo Antonio, 4: Valdero Elogio Hart, 5: Lucaskjo Francisco Schmidt, 6: Rene Simon Eusebio Maduro, 7: Costant Thomas Wenceslao Azriah Palm, 8: Marlene Verona Karwofodi, 9: Shirley Cicilia Caines en 10: Donald Rudolfo. 

 • Powered by SETAR